Communie thuis ontvangen

Graag willen we u vertellen over de communie thuis ontvangen.

Een mogelijkheid die wij bieden, maar waarvan we denken dat het nog niet goed bekend is onder onze parochianen.

Er zijn parochianen die heel graag naar de vieringen in de kerk zouden willen komen, maar voor wie dit om welke reden dan ook niet meer lukt. Deze parochianen kwamen jarenlang trouw naar de kerk om kracht, troost, vreugde en geluk uit hun geloof te putten.

Gelukkig kunnen zij tegenwoordig meevieren via de livestream op YouTube of ze kunnen via de televisie op zondagochtend een viering bekijken. Toch zouden zij misschien wel nog meer verbonden willen zijn met hun eigen parochie door het ontvangen van de communie.

Wij hebben 2 vrijwilligers in onze parochie die dit graag voor u willen doen. Zij komen bij u thuis en samen met u zullen ze er een plechtig moment van maken. Er kan wat gelezen worden en na een gezamenlijk gebed ontvangt u dan de communie.

Kent u nu iemand of bent u zelf diegene die graag de communie wilt ontvangen?
Neem dan contact op met het secretariaat. Zij zorgen dan dat 1 van de vrijwilligers contact opneemt met u. Samen kunnen jullie dan afspraken maken over de dag, het tijdstip en frequentie.

Pastoraatsgroepkleinere schapen te laten grazen.

Dank aan allen die hier belangeloos aan hebben meegewerkt of die dit nog dagelijks doen door de dieren te verzorgen, het ziet er allemaal piekfijn uit.

ocatieraad en pastoraatsgroep