Gemengd Koor

Het gemengde koor is het kerkkoor van de geloofsgemeenschap.
Het koor is 30 oktober 1970 opgericht.
 Voorheen was het een Dames en Herenkoor.
 Sommige heren gingen van het koor af omdat de dames erbij kwamen.Er werd nog boven gezongen; sinds ongeveer 30 jaar voorin de kerk.
Hein van Dam was in 1970 dirigent en Bernard Eijkelkamp organist. Ook werd er gregoriaans gezongen; helaas is dit vorig jaar gestopt. Willie Nije Bijvank was toen 25 jaar dirigent, maar moest om gezondheidsreden stoppen.

Het koor zingt in weekendvieringen, bij een uitvaart, huwelijk en jubilea.

Ons koor op youtube

Het gemengde koor is een gezellige en enthousiaste groep mensen die van zingen houden en tevens dienstbaar zijn voor de parochie. Het koor heeft 54 leden, waarvan 5 ereleden die al meer dan 50 jaar lid zijn, (een al meer dan 60 jaar). De meeste leden zijn al meer dan 25 jaar lid.
 Tijdens het Ceciliafeest worden de jubilarissen gehuldigd die 25/40/50 jaar lid zijn. Dit wordt afgesloten met een gezellige middag

Het koor staat onder leiding van dirigent Arjen Seinen 2e dirigent is Ton van den Berg.

Elke woensdagavond repeteert het koor van 19.30 tot 21.30 uur in het parochiecentrum. De opkomst is altijd optimaal. De saamhorigheid en gezelligheid die er heerst in het koor doet iedereen goed. Zingen verbroedert en doet je alle zorgen vergeten.

Het koor kan altijd nieuwe leden gebruiken. U bent van harte welkom om een paar maanden vrijblijvend de repetities bij te wonen.

Voor meer informatie:
Mariet Kleinlangevelsloo Wolthuisweg 37 tel. 06 22 570 637