Zomeractiviteiten in het Dorpshuus

Het Dorpshuus Heino heeft een bijdrage ontvangen van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo om een zomerfestival voor ouderen (60+) te organiseren. Deze organisaties streven ernaar dat iedereen kan meedoen in de samenleving. De bijdrage is toegekend om ouderen samen een leuke vakantieperiode te laten beleven en eenzaamheid onder ouderen in deze periode te verminderen.

Dit zijn de activiteiten tijdens het zomerfestival:

Woensdag 24 juni 10.00 uur: Koffie uurtje:

Hoe beleef jij de corona tijd? Ook aanwezig zijn fysiotherapeuten en iemand van de huisartsenpraktijk. Zij vertellen naast jullie ervaringen over hun ervaringen.

Entree is gratis. Reserveren verplicht.

Vrijdagavond 3 juli (voor iedereen)  en zondagmiddag 5 juli vertonen we weer een film. Entree € 5,00 incl. koffie vooraf.

Reserveren is noodzakelijk. Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee, daarna wordt u door een medewerker naar uw plaats gebracht. Er is geen pauze! Na afloop is er wel gelegenheid om na te zitten.

Woensdag 8 juli: Koffie en Dobbel-Fit spel o.l.v. Rolien v/d Heijden. Gratis entree.

Woensdag 29 juli: Workshop Acryl gieten.

Zaterdag 15 augustus: Gezellige middag met zang en bingo met Evert.

Vrijdag 28 augustus: soep café om 12.00 en 17.00 uur.

Voor alle activiteiten geldt dat u zich moet aanmelden. U kunt dat doen via de mail: info@dorpshuusheino.nl, aan de balie of via 0572-700212. Heeft u verkoudheidsverschijnselen of koorts, blijf dan thuis.