World Servants

Midden september vindt in Heino op het Summercamp een festival plaats van World Servants.

World Servants is een christelijke ontwikkelingswerkorganisatie die jaarlijks ruim 800 jongeren op pad stuurt om samen met de lokale bevolking te bouwen aan klinieken, scholen en woningen in Aziƫ, Afrika en Latijns Amerika. De projectgroepen leven ook tussen de lokale bevolking en organiseren onder andere een kinderprogramma.

World Servants vindt het belangrijk dat jongeren leren wat het is om anderen te helpen en de handen uit de mouwen te steken. Om dat praktisch te maken gaat iedere jongere tijdens dat weekend zich een dagdeel inzetten in en rondom Heino.

Ook bij de RK Kerk zullen ze, op zaterdagmiddag 19 september, te vinden zijn. Ze zullen hier de najaarsschoonmaak starten rondom het terrein van de kerk.

Mocht je in de buurt zijn en heb je interesse in het werk van World Servants, dan is dit een mooie gelegenheid om eens te vragen naar de ervaringen en wat zo’n reis nu inhoudt. Wie weet wordt jij wel enthousiast en kunnen we weer een projectgroepje beginnen vanuit Heino. De afgelopen 20 jaar zijn er vanuit Heino al vele jongeren je voor gegaan en hebben een ervaring voor het leven meegemaakt.