Oogstdankfeest

26 september t/m 4 oktober

H. Alphonsus de Liguori-kerk te Slagharen:

Creatief met oogstprodukten

De jaarlijkse oogst inspireert de bloemengroep en andere vrijwilligers van de H. Alphonsus de Liguori-kerk ieder jaar weer. Al meer dan 20 jaar gebruikt de groep bloemen, fruit, groente en granen om de kerk op bijzondere wijze te versieren. En elke keer weet de groep de bezoekers te verrassen met creatieve en kunstzinnige uitingen van alles wat met de oogst te maken heeft. Het prachtige resultaat is van zaterdag 26 september t/m zaterdag 3 oktober te bewonderen in de H. Alphonsus de Liguori-kerk aan de Herenstraat 15 te Slagharen.Ook zal er een expositie zijn van natuurfoto’s van de familie de Vent uit Slagharen. Van maandag 28 september t/m vrijdag 2 oktober is de kerk open. U kunt dan tussen 10.00 uur en 16.30 uur de kerk bezichtigen.Verder is de kerk open op zaterdag 26 en zondag 27 september en op zaterdag 3 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur!

U bent van harte welkom.

Vanwege de Corona maatregelen is er een registratieplicht. Groepen moeten zich vooraf aanmelden bij: mevr. Grady Mecklenfeld, tel. 0523-682848 of bij het secretariaat, tel.: 0523-681331.

Feestelijke vieringen

Uit dankbaarheid voor de oogst vinden in het laatste weekend van september feestelijke Oogstdankvieringen plaats in de R.K. kerk van de  H. Alphonsus de Liguori

Zaterdag 26september om 19.00 uur: wordt er een Eucharistieviering gehouden. celebrant: pastor de Vries

Zondag 27 september om 9.00 uur: een gebedsviering. Deze viering is samengesteld door de werkgroep voorgangers Slagharen 1.

Zondag 4 oktober om 15.30 uur: Plechtig Lof, celebrant: pastor Wenker.

Iedereen is van harte welkom om de feestelijke vieringen bij te wonen.

U komt toch ook? De geloofsgemeenschap van Slagharen hoopt van harte dat u, samen met vele anderen de versierde kerk komt bezichtigen.