Heinose bevolking in actie voor minima

Net als voorgaande jaren willen de gezamenlijke Caritassen en Diaconieën van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis ook dit jaar weer Kerstpakketten en levensmiddelen inzamelen voor dorpsgenoten die tijdens de komende Feestdagen een extraatje goed kunnen gebruiken.

Dagelijkse boodschappen en Kerstpakketten die u voor deze actie zou willen afstaan afstaan kunt u tot en met donderdag 19 december inleveren op een van de volgende twee adressen:

Haverakker 54, Heino tel. 0572-394086 (Wim Koeslag)
Kolkweg 3, Laag Zuthem tel. 0529-497986 (Ewoud Eshuis)

Bovendien kunt u bij de onderstaande winkels:
● Supermarkt Albert Heijn, Marktstraat 2 Heino;
● Supermarkt Boni, Paalweg 1 Heino
● Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo, Japiksweg 1 Raalte

van zaterdag 7 tot en met donderdag 19 december na het passeren van de kassa’s  boodschappen deponeren in een voor deze actie gereedstaande boodschappenkar. Met de inhoud hiervan kunnen kerstpakketten samengesteld worden.

Te denken valt aan dagelijkse levensmiddelen als:
● macaroni, rijst, bakmeel, soep;
● koffie, thee of ander drinken;
● kaas, appelmoes, jam, pindakaas of
● iets dat u zelf bedenkt…

Vorig jaar (2018) hebben we 142 pakketten kunnen bezorgen. Ook dit jaar willen we graag een groot aantal mensen laten weten dat we tijdens de Feestdagen aan hen denken en verblijden met een Kerstpakket.

Tot slot: kent u mensen die een Kerstpakket erg goed zouden kunnen gebruiken, geef het dan aan ons door op kerstpakkettenactieheino@gmail.com. U mag ook uw eigen gegevens doorgeven als u denkt dat uzelf eveneens tot de doelgroep behoort. Uiteraard worden de gegevens van tipgevers en ontvangers van de pakketten vertrouwelijk behandeld.

Bij voorbaat heel hartelijk dank.

De gezamenlijke Caritassen en Diaconieën van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis.